Verzending en retourneren

Bestelling
De prijzen op de website zijn inclusief 9% BTW, maar exclusief verzendkosten. Tot een bestelbedrag van € 90 bedragen de bestelkosten € 2,95. Voor grotere bestellingen worden geen kosten berekend.

Verzending
Bestellingen die op werkdagen voor 16:30 uur zijn ontvangen - en betaald per iDeal (NL) of Bancontact (BE) - worden dezelfde dag verzonden. Voor adressen in NL per GLS of PostNL, voor adressen in België met GLS.
Bestellingen van één boek uit NL worden meestal als brievenbuspakje verzonden, grotere bestellingen als pakketpost. PostNL bezorgt op maandag geen brievenbuspost; pakketpost wordt zes dagen per week bezorgd.

Bestellingen die op werkdagen tussen 16:30 en 20:30 uur binnenkomen - en betaald worden per iDeal (NL) of Bancontact (BE) - worden nog dezelfde avond met GLS verzonden. GLS bezorgt echter niet op zaterdag, dus bestellingen van vrijdagavond worden pas op maandag bezorgd.

Bestellingen voor Nacht-VFR en Ballonvaarders worden apart afgehandeld:
- Nacht-VFR is verkrijgbaar bij The Pilot Shop op Lelystad klik hier
- Ballontheorie: bestellingen vóór 12:00 u worden in principe dezelfde dag per PostNL verzonden.

In alle gevallen ontvang je een email wanneer het pakket verzonden in. In de mail vind je ook de track & trace-code.

Bezorging
Bestellingen vóór 20:30 uur worden in principe de volgende werkdag bezorgd, ook in België. Uitzondering zijn de bestellingen op vrijdagavond (zie boven). Het komt echter regelmatig voor dat bestellingen vertraagd zijn. Heb je na 2 werkdagen nog niets ontvangen, check dan je track&trace-info, of neem contact op (per email antwoorden op de bevestigingsmail).