LET OP: dit is de 1e druk.
In april 2020 wordt de nieuwe EU-regelgeving van kracht. Doet u na april 2020 theorie-examen (met name het vak Regelgeving), bestel dan de 2e druk.
Theorie voor Ballonvaarders bevat de leerstof voor het examen Ballonvaren en Materialen, onderdeel van de theorie-opleding voor de ballonvaarders-brevetten. Het volgt grotendeels de leerdoelen die voor dit vak zijn opgesteld door ILT.
Daarnaast bevat het boek de aanvullende leerstof de vakken Meteorologie en Voorschriften, voor zover die niet aan bod komt in de bestaande delen van deze serie.

Wat staat er in?
Het boek beschrijft in de eerste plaats de theoretische achtergronden van het ballonvaren, en van de ballonsystemen en materialen. De praktische aspecten van het ballonvaren komen slechts aan bod waar dat voor een goed begrip van de theorie noodzakelijk is. Zo wordt wel beschreven hoe het maximum startgewicht wordt bepaald, maar bijvoorbeeld niet hoe een ballon voorafgaand aan de vaart moet worden opgebouwd.
Het boek is niet geschreven voor een bepaald merk ballon; de systemen en procedures zijn zoveel mogelijk algemeen gehouden.

Omvang: 200 pagina's, voorzien van foto's en illustraties (vrijwel volledig in kleur). Incl. inhoudsopgave en index.
Levertijd: wordt op verzoek gedrukt, levertijd 2-4 werkdagen.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,95
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.